Acasă » Realizările studenților » Voluntari SOPRU

Voluntari SOPRU

Voluntarii SOPRU sunt colegii noștri care se implică în diferite activități, cu scopul de a face programul de masterat mai vizibil și informațiile mai accesibile pentru publicul larg interesat de psihologia industrială și organizațională.

 


Adelina Neagu 

Adelina Neagu a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației în 2020, iar în prezent este masterand în cadrul programului de masterat Sănătate Ocupațională și Performanța Resursei Umane.
În prezent, lucrează ca Product Development Specialist în cadrul platformei educaționale Brio și este, de asemenea, voluntar în cadrul APIO. Interesele sale de cercetare au în centru reacțiile la testare, în special validitatea de fațadă și echitatea percepută.
În cadrul SOPRU, Adelina se ocupă de gestionarea paginii de Facebook și de site-ul programului de masterat.

 


Anca Vlăduți 

Anca Vlăduți este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației și masterand al programului Sănătate Ocupațională și Performanța Resursei Umane, ambele din cadrul Universității din București.
În prezent, Anca este coordonatorului podcast-ului AID Lab/SOPRU, voluntar în cadrul APIO și își clădește cariera în resurse umane.
Interesele sale actuale sunt psihologia industrial-organizațională și validarea scalelor psihologice.
Anca este, de asemenea, reprezentantul de an SOPRU (anul 1).

 

 


Bogdan Cocoș 

Bogdan Cocoș este absolvent al Facultății de Psihologie și Științele Educației și masterand al programului Sănătate Ocupațională și Performanța Resursei Umane, ambele din cadrul Universității din București.
În prezent, acesta este coordonatorului podcast-ului AID Lab/SOPRU, referent științific al echipei Choice și asistent editor al jurnalului Studia Doctoralia, desfășurându-și activitatea de science educator pe OSF.
Interesele sale presupun psihologia industrial-organizațională, epistemologia, open science, meta-știința și filosofia științei.

 


Valentin Ghiță 

Valentin Ghiță este absolvent al Facultății de Psihologie și Științele Educației și urmează programul masteral de Sănătate Ocupațională și Performanța Resursei Umane din cadrul Universității din București.
În prezent, lucrează în cadrul departamentului de product development al platformei educaționale Brio și este voluntar SOPRU, unde se ocupă de graphic design.
Valentin este membru APIO și APR, iar interesele sale de cercetare gravitează în jurul stării de bine a angajaților, implicării în muncă și al comportamentelor civic-organizaționale.