Acasă » Noutăți » News » Bine ați venit!

Bine ați venit!

OH2

Bine ați venit pe pagina oficială a Masterului de Sănătate Ocupațională și Performanța Resursei Umane, Universitatea din București!

Acest site este dedicat studenților masteranzi, profesorilor dar și persoanelor interesate de domeniul Sănătății Ocupaționale și Evaluarea Resurselor Umane. În cadrul acestui site veți avea posibilitatea de accesare a ultimelor informații cu privire la actualitatea științifică specifice domeniilor vizate, jurnalelor de top din domeniu precum Journal of Applied Psychology, Journal of Work and Stress, Journal of Organizational Behavior, etc. De asemenea, persoanele doritoare de înscriere în programul de master au la dispoziție informații privind modalitatea de înscriere, evaluare (admitere), o listă privind cadrele didactice din programul de master și multe alte informații auxiliare precum și posibilitatea de contact al organizatorilor masterului privind orice altă nelămurire.

Programul masteral în sănătate ocupațională formează absolvenți de psihologie și de alte specializări, dezvoltând specialiștii României în domeniul sănătății aplicate în resurse umane. Programul dezvoltă competențe în domeniul psihologiei sănătății ocupaționale cu accent pe consultanța profesională, precum și competențe avansate de cercetare științifică, pentru o elită care va activa în domeniul resurselor umane.

Vă invităm mai departe să verificați secțiunile afișate mai sus.Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *